Diskusní fórum - Téma: Jak dlouho trvá bance výmaz zástavního práva?

Příspěvků: 1-3 z celkem 3   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 
10.01.2012, 17:25:23 Okruh: Zrušení zástavního práva > Téma: Jak dlouho trvá bance výmaz zástavního práva?
neregistrovanýPředmět: zástava
Měl jsem hypotéku u Volksbank, splatil jsem ji celou před měsícem a dodnes nevymazali zástavní práávo. Nekomunikují, na maily nereagují. Svině.

27.12.2011, 16:20:40 Okruh: Zrušení zástavního práva > Téma: Jak dlouho trvá bance výmaz zástavního práva?
(Odpověď na příspěvek vložený 13. 03. 2010, 23:44:40 uživatelem Martin administrátor)
neregistrovanýPředmět: Co Vaše banka?
Hypotéka splacena k 30.11 a doposud se nic ze strany banky neděje. Po novém roce je opět vyzvu nech mi k tomu zdělí kdy dojde k podání k zrušení z jejich strany.

13.03.2010, 23:44:40 Okruh: Zrušení zástavního práva > Téma: Jak dlouho trvá bance výmaz zástavního práva?
muž Martin administrátor

Předmět: Co Vaše banka?
Splatili jsme hypotéku, to je hezké, ale také potřebujeme vymazat zástavní právo v katastru nemovitostí. Může to být náš závazek vůči refinancující bance, ale také vůči člověku, kterému jsme nemovitost prodali. U obojího může hrozit značná pokuta a přitom to sami nemůžeme ovlivnit. Na kom to záleží? V první řadě na bance a na tom, jak rychle pošle katastrálnímu úřadu potvrzení o zániku zástavního práva a dále také na katastrálním úřadu, ale to nechme na samostatné vlákno. Jak dlouho to trvalo Vaší bance?

Příspěvků: 1-3 z celkem 3   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Jak dlouho trvá bance výmaz zástavního práva? (okruh: Zrušení zástavního práva)neregistrovaný10.01.2012, 17:25:233

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru