Diskusní fórum - Téma: Co mi může banka udělat když zaplatím pozdě?

Příspěvků: 1-3 z celkem 3   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 
17.10.2010, 01:15:30 Okruh: Opožděná splátka > Téma: Co mi může banka udělat když zaplatím pozdě?
(Odpověď na příspěvek vložený 15. 05. 2010, 11:54:42 uživatelem Martin administrátor)
HonzaPředmět: Opožděná splátka
No, já mám pocit, že banky jenom čekají na každý zpoždění, aby mohli něco naúčtovat. Když sami něco poserou, tak to končí maximálně omluvou, ale klientovi hned napaří flastr :smile: :smile: :smile:

15.05.2010, 11:54:42 Okruh: Opožděná splátka > Téma: Co mi může banka udělat když zaplatím pozdě?
(Odpověď na příspěvek vložený 13. 03. 2010, 23:53:23 uživatelem anonym)
muž Martin administrátor

Předmět: Opožděná splátka
Ahoj, počítej, že Tě to bude stát něco na sankčním úroku a možná i nějaký poplatek za upomínku. V každém případě je potřeba dát hned vědět bance, že k nějakému opoždění dojde a ujistit banku, že budeš situaci řešit a splátku co nejdříve dorovnáš. Pokud budeš v prodlení se splátkou přes konec měsíce, nejspíš se objevíš v bankovním registru neplatičů. Jinak většinou měsíční zpoždění tak moc nevadí - určitě Ti neprodají barák, ani nebudou provádět jiná drastická opatření. pozdrav pozdrav pozdrav

13.03.2010, 23:53:23 Okruh: Opožděná splátka > Téma: Co mi může banka udělat když zaplatím pozdě?
xyzalPředmět:
V práci nám tenhe měsíc neposlali výplatu, prej až zaplatí dodavatel, ale bance musím platit hned, můžou mi sebrat barák, když zaplatím o dva týdny pozdě?

Příspěvků: 1-3 z celkem 3   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Co mi může banka udělat když zaplatím pozdě? (okruh: Opožděná splátka)Honza17.10.2010, 01:15:303

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru