| 17.10.2010, 01:15:30 | Okruh: Opožděná splátka > Téma: Co mi může banka udělat když zaplatím pozdě? (Odpověď na příspěvek vložený 15. 05. 2010, 11:54:42 uživatelem Martin ) |
Honza![]() | Předmět: Opožděná splátka No, já mám pocit, že banky jenom čekají na každý zpoždění, aby mohli něco naúčtovat. Když sami něco poserou, tak to končí maximálně omluvou, ale klientovi hned napaří flastr
![]() |
| 15.05.2010, 11:54:42 | Okruh: Opožděná splátka > Téma: Co mi může banka udělat když zaplatím pozdě? (Odpověď na příspěvek vložený 13. 03. 2010, 23:53:23 uživatelem anonym) |
Martin ![]() ![]() | Předmět: Opožděná splátka Ahoj, počítej, že Tě to bude stát něco na sankčním úroku a možná i nějaký poplatek za upomínku. V každém případě je potřeba dát hned vědět bance, že k nějakému opoždění dojde a ujistit banku, že budeš situaci řešit a splátku co nejdříve dorovnáš. Pokud budeš v prodlení se splátkou přes konec měsíce, nejspíš se objevíš v bankovním registru neplatičů. Jinak většinou měsíční zpoždění tak moc nevadí - určitě Ti neprodají barák, ani nebudou provádět jiná drastická opatření. ![]() |
| 13.03.2010, 23:53:23 | Okruh: Opožděná splátka > Téma: Co mi může banka udělat když zaplatím pozdě? |
xyzal![]() | Předmět: V práci nám tenhe měsíc neposlali výplatu, prej až zaplatí dodavatel, ale bance musím platit hned, můžou mi sebrat barák, když zaplatím o dva týdny pozdě? |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| Co mi může banka udělat když zaplatím pozdě? (okruh: Opožděná splátka) | Honza | 17.10.2010, 01:15:30 | 3 |