Diskusní fórum - Téma: Banka mi nechce uznat reklamaci

Příspěvků: 1-2 z celkem 2   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 
27.03.2011, 21:20:27 Okruh: Reklamace a stížnosti > Téma: Banka mi nechce uznat reklamaci
(Odpověď na příspěvek vložený 27. 03. 2011, 17:36:54 uživatelem anonym)
muž Martin administrátor

Předmět: Bezdůvodná sankce za opožděnou splátku
Dobrý den, obávám se, že s takovouto reklamací neuspějete u žádné instance. Pokud jste uhradili splátku pozdě a banka Vám zaslala upomínku a naúčtovala nějaký sankční poplatek, s největší pravděpodobností je účtování poplatku navázáno na samotné prodlení se splácením nebo na odeslání upomínky a doručení upomínky nebude mít na účtování poplatku vliv.

Jinak stížnosti na banky je možné směřovat na následující instituce:

Česká bankovní asociace

Česká národní banka

Finanční arbitr České republiky

27.03.2011, 17:36:54 Okruh: Reklamace a stížnosti > Téma: Banka mi nechce uznat reklamaci
neregistrovanýPředmět: Bezdůvodná sankce za opožděnou splátku
Dobrý den, poslali jsme o necelé dva týdny pozdě splátku na naši hypotéku, za další tři dny nám přišla upomínka a rovnou s pokutou. Reklamovala jsem, že jsme splátku poslali dřív, než mi přišla upomínka, tak by nám to měli vrátit, ale tvrdí, že doručení upomínky není rozhodující a že jsme pozdní splátkou porušili smlouvu a mají na pokutu nárok. Připadá mi to nefér a chci si na banku stěžovat, ale nevím kam, můžete poradit?

Příspěvků: 1-2 z celkem 2   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Banka mi nechce uznat reklamaci (okruh: Reklamace a stížnosti)Martin administrátor27.03.2011, 21:20:272

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru