| 27.03.2011, 21:20:27 | Okruh: Reklamace a stížnosti > Téma: Banka mi nechce uznat reklamaci (Odpověď na příspěvek vložený 27. 03. 2011, 17:36:54 uživatelem anonym) |
Martin ![]() ![]() | Předmět: Bezdůvodná sankce za opožděnou splátku Dobrý den, obávám se, že s takovouto reklamací neuspějete u žádné instance. Pokud jste uhradili splátku pozdě a banka Vám zaslala upomínku a naúčtovala nějaký sankční poplatek, s největší pravděpodobností je účtování poplatku navázáno na samotné prodlení se splácením nebo na odeslání upomínky a doručení upomínky nebude mít na účtování poplatku vliv. Jinak stížnosti na banky je možné směřovat na následující instituce: Česká bankovní asociace Česká národní banka Finanční arbitr České republiky |
| 27.03.2011, 17:36:54 | Okruh: Reklamace a stížnosti > Téma: Banka mi nechce uznat reklamaci |
neregistrovaný![]() | Předmět: Bezdůvodná sankce za opožděnou splátku Dobrý den, poslali jsme o necelé dva týdny pozdě splátku na naši hypotéku, za další tři dny nám přišla upomínka a rovnou s pokutou. Reklamovala jsem, že jsme splátku poslali dřív, než mi přišla upomínka, tak by nám to měli vrátit, ale tvrdí, že doručení upomínky není rozhodující a že jsme pozdní splátkou porušili smlouvu a mají na pokutu nárok. Připadá mi to nefér a chci si na banku stěžovat, ale nevím kam, můžete poradit? |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| Banka mi nechce uznat reklamaci (okruh: Reklamace a stížnosti) | Martin ![]() | 27.03.2011, 21:20:27 | 2 |